041 634 400 info@unimobil.si

O podjetju

Podjetje UNI – MOBIL d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 30 letno tradicijo delovanja na področju izvedbe inženiringa. Sodimo med manjša podjetja kar nam pa hkrati tudi omogoča večjo fleksibilnost in prilagajanje vsaki stranki posebej. V obdobju našega delovanja smo uspešno izvedli veliko projektov na področju novogradenj, adaptacij in izvedbe notranjega interierja. 

Sami začetki delovanja segajo v zgodnja devetdeseta leta, predvsem na področju finalizacije notranjih prostorov po posameznih segmentih kot so gradbeno obrtniška dela , instalacijska dela ter izvedba notranje opreme za stanovanjske in poslovne objekte. 

Uspešno sodelujemo z arhitekturnimi studii in projektantskimi hišami, prav tako tudi z proizvajalci in dobavitelji svetovno znanih proizvajalcev repromaterialov. Oblikuje nas kvaliteta in hitra izvedba del.

V obdobju našega delovanja se lahko pohvalimo s pridobitvijo zaupanja kliantele naših mnogo letnih naročnikov med katerimi so tudi svetovno znani nacionalni brendi. 

Naši
Partnerji

Pohvalimo se lahko s sprektrom raznolikih partnerjev, kateri so naša stalnica že od samega začetka delovanja. Naši stalni partnerji so ugledna in uspešna slovenska podjetja in manjši obrtniki raznih panog